Ascensió al Cim de Comadelo (2.258 m.)

15 09 2011

Dissabte 10 de setembre, finalment, un bon grup de socis i amics del CEV (23 persones) vam sortir en direcció al nostre objectiu desitjat.

Comadelo no és un cim més, …és la muntanya que estem tips de mirar, és la muntanya que ens observa a diari, és l’escenari de la cursa dels SkyGames 2012,… i això fa que la majoria de nosaltres tinguéssim moltes ganes de coronar aquest cim.


Així doncs, vam sortir de Vilaller en direcció a Chinast, on Laura i Ona es van afegir a l’expedició. A partir d’allí, es tractava d’anar pujant (1.270 m D+) seguint el rastre deixat pels corredors de la cursa del mes de juliol (II SkyMarathon Vallivierna).

Finalment vam coronar el cim dividits en dos grups que vam pujar a diferents velocitats, però tots hi vam pujar. A tots ens van sorprendre les vistes magnífiques que hi ha dalt el cim en totes direccions, sobre la Vall de Barravés, la de Castanesa i la gran quantitat de pics que les coronen.

Alguns també ens va sorprendre la duresa del recorregut, la seva proximitat ens feia pensar que seria més assequible, però això ens va fer admirar encara més, la categoria dels corredors que van fer el mateix recorregut a una velocitat impressionant.
També, com és habitual, un dels aspectes a destacar és el bon ambient que envolta aquestes sortides del CEV i les coneixences noves i els amics que s’afegeixen a les nostres activitats. Esperem poder-ho repetir moltes vegades més.

Gràcies a tots per participar-hi    (Road to SkyGames 2012)

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: