CEV al Pic de la Mina i altres activitats

5 10 2010

La “veleta” del CEV al Pic de la Mina (2.195 m)

Dissabte pel matí un grup de socis del CEVilaller van pujar al cim del Pic de la Mina per col·locar-hi una “veleta” (penell) del CEV i una senyera. Des de ja fa bastants anys tenim la tossuderia que en aquest pic, que cada matí veiem en sortir al carrer, hi hagi un element que el distingeixi, que el faci més nostre i que sigui visible des de Vilaller. Enguany ja tocava renovar l’antiga senyera que estava trencada i no la podíem veure des del poble. Gràcies a aquest grup que l’ha instal·lat, una altre que l’ha dissenyat i fabricat i el suport d’altres empreses i entitats locals ja tornem a tenir la nostra “veleta” al cap del Pic de la Mina.

.

Excursió al Congost de Mont-rebei i Montanyana

El mateix dissabte un altre grup de socis del CEV van col·laborar en l’excursió organitzada per l’associació de dones Riupedrós de Vilaller al Congost de Mont-rebei i a Montanyana. Un grup d’unes 40 persones van gaudir d’aquesta divertida i entretinguda excursió.

.

Propera activitat a Vilaller:

Pel proper diumenge 10 d’octubre a les 12h. al camp de futbol “Municipal de La Coma” de Vilaller hi ha prevista una exhibició d’ ULTIMATE/FRESBEE. Tothom hi pot participar i aprendre com es juga a aquest esport mixt (nois i noies) que es pot practicar amb qualsevol edat.
El Ultimate / frisbee es un esport competitiu sense contacte amb els equips jugant amb un disc volador. L’objectiu d’aquest joc és anotar punts fent passades amb el disc entre jugadors fins arribar a la zona d’anotació o gol  de l’altre equip.

Més informació: http://www.peixets.org


Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: