Crònica de l’excursió als Carantos de Vilaller

6 09 2010

Tot i que ja fa bastants dies volem penjar una crònica que teníem endarrerida i que ens fa especial il·lusió compartir-la amb tots vosaltres. Primer perque ha estat la culminació del projecte més important i que més feina ens ha generat al CEVilaller (publicació i excursió) i segon perque ha estat l’acte més multitudinari mai organitzat pel Club. Així doncs, tot i que amb una mica de retard, us pengem la crònica tal i com la vam redactar l’endemà, 17 d’agost;

“Ahir 150 persones van participar en l’excursió organitzada pel Club Excursionista Vilaller (CEVilaller) dins dels actes de la festa major d’aquesta localitat. Amb sortida a les 9:30h el nombrós grup d’excursionistes format per persones de totes les edats (ja que el recorregut CEVilaller als Carantosno tenia molta dificultat) va recórrer antics camins, algun d’ells recuperat pel CEVilaller, fins a la zona dels Carantos. Allà es va aprofitar el magnífic entorn per reviure, gràcies les explicacions d’una conta-contes, les llegendes de les bruixes dels Carantos. Durant el recorregut també es va recordar la tradició de les falles amb la visita als antics faros dels Carantos i les Forques.

Aquesta excursió culmina un conjunt d’activitats que ha realitzat el CEVilaller (enguany celebra el seu 10è aniversari) amb l’objectiu de divulgar la història i cultura local: neteja de camins i la publicació del llibre “Excursió als Carantos de Vilaller. Senders per la cultura i història local”(on es recull la ruta i els resultats de la recerca històrica i es fa una reedició d’una fotografia dels fallaires del 1963), llibre presentat el passat dia 12 on es van aplegar una vuitantena de persones.”

Fotos de l’excursió: Àlbum Carantos (Més endavant esperem afegir un recull de fotos amb més qualitat i una gravació en vídeo de tota l’excursió)

CEVilaller

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: